Goblin Shaman

Model/varenr.: GW09-12
  • En magisk fætter til at forbande fjenderne af orc- og goblin-stammerne
  • Fyldt med underlige nipsgenstande, hvoraf nogle måske endda virker
  • Kombinerer ren goblin-had med den forfærdelige kraft i morkisk magi

Goblin-shamanernes magi er ikke mindre destruktiv end deres større orciske fællers, men mens orc-shamanerne messer og drejer rundt på slagmarken, sniger Goblin Oddnobs og Oddgits sig tæt på deres slægtninge, hvor de arbejder med besværgelser og spytter forbandelser langt fra fjendens øjne. Det er uklart, hvordan det påvirker deres magi, men goblin-shamaner ser ud til at leve længere end deres ork-kolleger...

Dette plastiksæt i flere dele bygger en goblin-shaman, en lille, men mægtig troldmand fra orc- og goblin-stammerne. Shamanens stav med dødningehoved er fyldt med mystiske nipsgenstande, der er perfekte til at kanalisere Morks (eller måske Gorks) kræfter. Han står på toppen af en svampebefængt klippe, bøjet over en mystisk morter og støder, der er lavet af resterne af et uheldigt 'umie'-offer.

Sættet består af fem plastikkomponenter og leveres med en Citadel 25 mm firkantet base. Der medfølger en Citadel 20 mm Square Base med skulpturelle landskabselementer, der ikke er beregnet til spilbrug.

Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

155,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,02 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: