Arcane Journal: Orc & Goblin Tribes

Model/varenr.: GW09-11

Store stammer af orker, gobliner og trolde lever langt fra paladserne, byerne og slottene i the Empire og Bretonnia. Skulle disse krigsherrer nogensinde holde op med at bekæmpe sig selv og forene sig til en sammenhængende styrke, ville de feje al modstand væk i en brutal bølge af vold.

Dette tillæg ser nærmere på de brutale badlands, hvor orkerne og goblinerne holder til. Det er et sted, hvor magt gør ret, og de største, ondeste og mest grusomme dominerer deres rivaler. Bruges sammen med Warhammer: The Old World - Ravening Hordes, giver denne bog dig endnu mere dybdegående regler, så du kan bruge din samling af brutale orker og snedige gobliner på nye og spændende måder.

I denne 48-siders tillægsbog finder du:

  • Badlands historie - Et nærmere kig på det barske, tørre landskab, som orkerne og goblinernes stammer kalder deres hjem.
  • A Waaagh! Abroad - Følg i sporene på en nomadisk Waaagh! Warboss, mens han plyndrer og brænder sig vej gennem the Border Princes og videre, samt et narrativt scenarie, der indeholder et klassisk bagholdsangreb i et bjergpas.
  • Heroes of Legend - Baggrund og regler for to berygtede figurer: Kiknik Toofsnatcha og Ogdruz Swampdigga.
  • Armies of Infamy - Regler til to unikke Orc & Goblin Armies of Infamy: Nomadic Waaagh! og Troll Hordes.

Dette er en udvidelse til Warhammer: The Old World - du skal bruge kopier af Warhammer: The Old World Rulebook og Warhammer: the Old World - Ravening Hordes, som begge kan købes separat, for at kunne bruge indholdet i denne bog.

139,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,25 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer