Myrmourn Banshees

Model/varenr.: GW71-11

Myrmourn Banshees har en djævelsk sult, for de ernærer sig kun på magi. Ingen fjendtlige formularer er sikre fra de hungrende ånder, og de hjemsøger Mortal Realms på jagt efter arcane energier at fortære. Myrmourn Banshees drages til magi, som ådselsædere drages mod de døde, og sådan er deres bitterhed mod livet, at ethvert dødeligt væsen på deres vej sandsynligvis vil modtage et hurtig sving fra deres forbandede frost dolk.

Dette sæt er designet til at være så let som muligt at samle for nye hobbyister, mens det er detaljeret nok til, at selv veteraner kan værdsætte det. Dette sæt samler 4 Easy To Build Nighthaunt Myrmourn Banshees. Push-fit, uden lim, er dette sæt er utroligt ligetil at sammensætte og kommer på i forfarvet turkis plast.

Ondskabsfulde og skrigende, Myrmourn-banshees er et sæt af 4 Nighthaunt-miniaturer med en følelse af fortvivlelse over dem - ikke meget mere end tomme legemer omgivet af æterisk damp, klæder, der dækker kranier fanget i et skrigende rictus grin, de svæver og svinger vægtløst og holder deres kølige dolk. . Hver er hul - dette kan ses tydeligt, med indersiden af ​​hver miniatur synlig.

Dette sæt leveres med 16 komponenter og leveres med fire 32 mm skulpturerede runde baser - disse viser en skræmmende scene, med knogler, ødelagte statuer og roser, der strøer kirkegården, som Banshees driver over.

105,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,078 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: