Easy to Build: Dreadblade Harrows

Model/varenr.: GW71-15

Dreadblade Harrows er officererne under Knights of Shrouds. I livet så hver af disse vogter på deres lederes forræderi, hverken at hjælpe eller forhindre. Selv for Nighthaunts er Deadblade Harrows specielt opbygget, fantasifulde figurer, der kan forsvinde og komme tilbage efter vilje. De er fortrydelsens riddere, fulde af bitter genkendelse, som i kamp tjener som livvagter og løjtnanter eller sendes som udlændinge. På baggrund af deres spektralangivelse forsvinder de kun i tåger af tåge for at galoppe ud af tynd luft andetsteds for at udføre de mest unchivalrous kommandoer - udrydde de sårbare, afskære tilbagetrækende krigere og andre grufulde opgaver.

 
Konstrueret til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran at sætte pris på, samler dette kit 2 Easy To Build Dreadblade Harrows. Push-fit, uden lim påkrævet, er dette kit utroligt nemt at sammensætte og kommer på en farvet turkis plastsprue.
 
Dreadblade Harrows er et par monterede spektrale riddere, tilsyneladende et strejf mere solid end mange af deres Nighthaunt brødre, men ikke mindre uhyggelig. Hver er bevæbnet med en frygtelig hylde i deres højre hånd, med deres venstre hænder, der klemmer tøjlerne - et sæt spikede, et sæt udsmykkede - af deres hoveder. Ikke meget andet er synligt for Harverne selv, med en hjelmskedel, der skinner ud under deres kappe. Deres mount er stort og muskuløst; dets æteriske hud er revet og knust, hvilket gør ribbenet synligt, med hovedet ikke mere end en kraniet. Den bageste del af skoven er afbildet som afrivning i æterisk damp, da Harven kommer fra intet at angribe.
 
Dette kit leveres som 12 push-fit komponenter, og leveres med 2 tekstureret 60mm ovale baser - disse har kirkegårdsdetritus forventet fra Nighthaunt.
145,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer