Chainrasp Hordes

Model/varenr.: GW71-14

De mest talrige af alle de ånder, der deltager i Nighthaunt processioner, er Chainrasp Hordes. Disse genfærd er skabt af de mest ondskabsfulde og irreversible kriminale ånder at have levet i de dødelige riger. De er mindre ånder, der holdes sammen i efterlivet ved intet andet end deres egen uendelige trods og altforbrugende vanvid, en negativ energi, der dæmper deres fjenders vilje. Chainrasps kan have troet, at døden er en flugt fra frygtelig fængsel, men i sandhed var det kun begyndelsen.

 
Konstrueret til at være så let som muligt at samle til nye hobbyister, mens de er detaljerede nok til den hårdeste veteran at sætte pris på, samler dette kit 10 Easy To Build Chainrasps. Push-fit, uden lim kræves, er dette kit utroligt nemt at sætte sammen.
 
Som med mange Nighthaunt er Chainrasp Hordes lidt mere end wisps af æterisk form, der bliver til virkelighed ved hjælp af hedetekræfter. Hver af disse modeller er i det væsentlige en flydende hættetrøje, under hvilken et snoet kraniet ansigt glider; hængt forskelligt fra hver models hals og arme er en lang kædekæde, der slutter i en jernvægt, et symbol på deres afvigende kriminelle historie i livet (1 model har endda hans håndled bundet i lagre ...) De er bevæbnet med ondartede våben - sværd , akser og spiked maces - og sættet indeholder muligheder for en Dreadwarden; Dette er enhedslederen, ansigtet låst i en jernstjerne, der bærer en stor kandelabra sammen med et sæt tunge jernnøgler.
 
Dette kit leveres som 20 push-fit komponenter, og leveres med 10 Citadel 25mm Round baser.
249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,094 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer