Skorpekh Destroyers

Model/varenr.: GW49-31

Skorpekh Destroyers styrter frem med klodsede skridt, deres våben-låste lemmer svirrer i en hvirvelvind - Skorpekh Destroyers fodrer deres lyst for at dræbe, når de slippes løs på slagmarken. Intet tilsidesætte det ind-programmerede ønske om at dræbe, som styrker disse forstyrrede Necrons.

Canoptek Plasmacytes bruger deres monomolekylære snabel til at injicere en smitsom, levende energi i de gale medlemmer af the Destroyer Cults. Dette hadefulde stof - ligeså farligt som det er stærkt - øger deres nihilistiske sinds-forstyrrelse og driver deres tankeløse udslettelse til nye højder.

Skorpekh Destroyers er blandt de mest dødelige nærkampsmordere inden for Necron-legionernes rækker. Hvis det du søger at rive fjendens hær i stykker, skal du ikke se længere end disse fantastisk vanvittige slagtere, hvis drabsdygtighed du kan forstærkes yderligere endnu med Plasmacyte'ens opmærksomhed!

Dette kit bygger tre Skorpekh Destroyers - to bevæbnet med Hyperphase Threshers og en med en hyperphase reap-blade - samt en Plasmacyte. Push-fit konstruktion betyder, at du ikke har brug for nogen lim for at bygge dem. Sættet leveres i 29 plastkomponenter og leveres med tre Citadel 50mm Hex Hole Round Bases og én Citadel 28,5mm Hex Hole Round Base.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,095 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer