Illuminor Szeras

Model/varenr.: GW49-66

Dette væsen arbejder for at afsløre livets mysterier, for han frygter, at han vil være en dårlig gud uden livets hemmeligheder ved hånden. Szeras har været på randen af ​​forståelse i mange århundreder, men alligevel slipper den endelige forståelse altid fra ham. Selvom dette er hans besættelse, er hans egnethed til at udvikle våben og endda de mekaniske kroppe af andre Necrons uden lige. Lejlighedsvis er Szeras 'talenter' i en sådan efterspørgsel, at han kan nævne enhver pris - altid et raid, der er målrettet mod en verden, han vælger. Frem for alt værdsætter  Szeras Aeldari-forsøgskaniner, da de uundgåeligt giver mere spændende resultater end nogen anden af ​​galakens skabninger. Når de først er fanget, kan hans 'patienter' kun se frem til en smertefyldt, men ikke nødvendigvis kort, eksistens i de blodstænkede laboratoriekatakomber i Zantragora.

Illuminor Szeras er et kraftfuldt HQ for Necrons-hære, der er i stand til mekanisk at forbedre sine krigere til nye højder i slagmarkens smedje. Han bærer en eldritchlance - et gammelt og frygteligt våben, der kan bruges til at skyde fjender langtfra eller slå dem i kamp.

Denne pakke leveres som 34 plastkomponenter og leveres med en Citadel 80mm Round Base. Det opdaterede Warhammer 40.000 datasheet til Illuminor Szeras er inkluderet i boksen.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,106 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: