Van Saar Archeoteks & Grav-cutters

Model/varenr.: GW300-71

Uhensigtsmæssige og unge, Neoteks har endnu ikke følt de fulde virkninger af forvisningen der påvirker Van Saar banden ved deres brug af deres STC's teknologier. De foretrækker enten uprøvet eller farlig teknologi og er måske mest kendt for deres brug af grav-cutters. Langt mere respekterede er Archeoteks, der kan findes på alle niveauer af Van Saar-samfundet, herunder fyldende prestigefyldte positioner inden for klanen.

Udvid din Van Saar-bande med disse seks krigere. Archeoteks er Van Saar helte, der har adgang til den bedste teknologi som klanen kan tilbyde - en af ​​disse modeller er udstyret med en dødbringende rad beamer, mens den anden har en esoterisk spider-rig. Neoteks flyver hver til kampen ombord på Grav-cutters. De har hver især en lasgun og et energiskjold, og sættet leveres med fire forskellige hoveder.

Dette sæt i 138 plastik dele nygger to Archeoteks og fire Neoteks på Grav-cutters. Den leveres med fire 32 mm Necromunda baser, to 25 mm Necromunda baser og seks 45 mm Groove Stems.

Regler for brug af disse krigere i Necromunda kan findes i House of Artifice regelbogen.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,154 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: