Palanite Subjugator Patrol

Model/varenr.: GW300-46

Mere beslægtet med en hær end en politistyrke handler Enforcers med vold og kontrol, renser bosættelser og habzoner, hvis endda det mindste antydning til oprør mod Lord Helmwar's styre afsløres. Når større forstyrrelser skal håndteres, sendes Subjugators og leverer hårdhændet retfærdighed.

Dette sæt på seks Subjugators er designet til at give dig en enorm mængde variation og muligheder, når det kommer til at samle dem, hvilket sikrer, at ingen to patruljer nogensinde har brug for at se ens ud. Dette sæt er fantastisk til at starte en ny patrulje eller give forstærkninger til en eksisterende. Sættet inkluderer muligheder for at opbygge en Subjugator-kaptajn, samt et arsenal af våben, såsom stubpistoler, chokbatoner, subjugation-type granatkastere, SLHG-type rambuk (med indbygget granatkaster) og deres øjeblikkelige identificerbare skjolde.

Der er også inkluderet seks 32 mm runde baser i Necromunda og et Enforcer Patrol Transfer Sheet, så du kan give dine modeller insignia.

Regler for brug af en Subjugator-patrulje i Necromunda-spil kan findes i Necromunda: The Book of Justice and Necromunda: Dark Uprising.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,141 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: