Palanite Enforcer Tauros Venator

Model/varenr.: GW301-27

Tauros Venator er et terrængående køretøj, der foretrækkes af Palanite Enforcers som en hurtig interceptor, der er ideel til at holde øje med de vigtige bjergveje, der går på kryds og tværs af Necromundas ash wastes. Enforcerne har kun en begrænset tilstedeværelse uden for hive-byerne, så disse hurtige, men velbevæbnede køretøjer er afgørende for at krydse ødemarken i høj fart og bringe brutal retfærdighed til dem, der truer velhavende laugskonvojer eller respektable hiver-rejsende.

Dette plastsæt i flere dele bygger en Enforcer Tauros Venator - et robust køretøj med seks hjul, der bruges af Palanite Enforcers. Venatorens tårn har et udvalg af tunge våben - dobbelte heavy stubbers eller concussion cannons - og kan samles uden lim, så du kan dreje det rundt midt i kampen. Palanite Ranger i førersædet kan bygges med to forskellige positurer, mens skytterne kan vælge mellem hjelm eller rebreather-maske. Sættet indeholder også tre opbevaringsgenstande, som du kan bruge som tilbehør til din Venator, f.eks. ekstra brændstof og ødemarksudstyr.

Dette sæt består af 97 plastikkomponenter. Miniaturen leveres umalet og kræver samling.

Regler for brug af Enforcer Tauros Venator kan findes i Necromunda: The Aranthian Succession - Ruins of Jardlan supplement, som kan købes separat.

 

325,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,17 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: