Orlock Arms Masters and Wreckers

Model/varenr.: GW300-70

Efterhånden som Orlock-bander vokser, har de brug for Arms Masters for at støtte deres Road Captain og holde Gunners og Greenhorns på plads. Ud over at håndhæve orden leder de med et godt eksempel ved enten at knække hoveder eller frigøre deres cyber-mastiffer på fjenden. Wreckers er derimod unge, energiske tøser og knægte, som opsøger den farligste del af konflikten. Udstyret med jump boosters kan de nemt forårsage ligeså meget skade på sig selv som de gør på fjendtlige bander.

Udvid din Orlock-bande med disse seks krigere sammen med deres trofaste og dødbringende cyberkammerater. Wreckers er bevæbnet med et udvalg af pistoler, knive og demolition charges. De kommer med en groove stem, så de kan samles sådan at de give indtryk af, at de flyver. Enten kan Arms Masters være bevæbnet med en combat shotgun, eller de kan tage en fuld servo harness på, og bære en dødelig arc hammer i kamp. Begge cyber-mastiffer er vist løbende, som når de jagter deres Underhive bytte.

Dette plastsæt med 120 dele fremstiller to Arms Masters, to Cyber-mastiffs og fire Wreckers. Den leveres med fire 25 mm runde Necromunda baser, fire 32 mm runde Necromunda baser og ét 45 mm groove stem sæt.

Regler for brug af disse modeller i Necromunda kan findes i Necromunda: House of Iron Regelbogen

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,138 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: