Orlock Gang

Model/varenr.: GW300-20

House Orlock er kendt som House of Iron, på grund af dets rødder i de jernholdige slaggehuller, der ligger over den sprængte overflade af Necromunda. Orlock kontrollerer ikke kun mineerne, men de mest vitale transmissionslinjer mellem dem, og er berømt for deres hårde og frygtløse krigere, der forsvarer dem fra askeaffald nomader og rivaliserende bander.

 
Saml en Orlock-bande til brug i Necromunda-spil: Underhive med dette sæt af 10 plastiske miniaturer. De er designet til at give dig en enorm mængde af muligheder og muligheder i samling, hvilket betyder, at hver gjeng kan være unik. Inkluderet:

- 10 kroppe - 2 hver af 5 unikke designs - hver iført ovnepladespænding. Disse er designet med specifikke våben muligheder i tankerne, selvfølgelig er du selvfølgelig fri til at modellere dem som du finder passende;
- 20 hoveder - 2 hver af 10 unikke designs - med en række foto-google, chunky respirator masker og bandanas; - 10 sæt skulderpuder i 5 unikke design
 
- våben! Der er en hel del af disse: 2 harpoon launchers, 6 kampknive, 2 tunge stubbers, 6 tromler med autopistoler, 6 kampgeværer, 8 stubpistoler, 2 afskårne haglgeværer, 2 servoclaws og 4 autoguns sammen med 10 ekstra sæt af frag og krak granater, og et sæt blæsningsafgifter.

 
Leveres med 10 25 mm runde baser, der har skulpturelle teksturer, der matcher spilbrættets æstetik.

249,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,15 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer