Necromunda: Kal Jericho and Scabs

Model/varenr.: GW300-38
I Necromunda's underhive driver mange Bounty Hunters deres handel - men ingen er lige så vellykkede eller berygtede som Kal Jericho. Rogue, swashbuckler og illegitim søn af verdens regent, han er ekspert i at få sig selv (og hans længe lidende ledsager, Scabs) i fare - og kæmpe sig vej ud.

Kal Jericho og Scabs kan ansættes af enhver Necromunda-bande på udkig efter en fordel over deres fjender. Kal er dødbringende på kort afstand, en ekspert med sine to hotshot laspistols, og hvis nogen fjender overlever hans barrage, er han ret praktisk med den duellerende sabel han også bærer. Hvis du bliver tæt og personlig med en rivaliserende bande, er han et godt valg til at styrke dine kræfter. Hvis nogen fjender smutter forbi Kal, har Scabs hans ryg. Hans stubpistol og plasmapistol sikrer, at han er en kamp for enhver fjende, hvilket gør ham til en fantastisk understøttende spiller til enhver mission, der involverer Kal, og giver paret et sted sammen med enhver bande.

Dette sæt indeholder to plastik miniaturer, den heroiske Kal Jericho og hans trofaste sidekick Scabs. De leveres i 14 komponenter, sammen med to plastiske Necromunda baser - 32 mm til Kal, og 25 mm til Scabs.
195,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,045 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer