Populær

Necromunda: House of Chains

Model/varenr.: GW300-52

Styrke er alt i House Goliath. Uden den fysiske styrke til at dominere rivaler eller til at udholde vanskelighederne i Necromunda er en Goliath intet. De blev skabt som en slave race for at arbejde i raffinaderierne og smedene i Necromunda og sled på jobs, hvor selv de mest hårdføre Necromundans ikke kunne overleve. Mens medlemmerne af klanen praktisk taget er abhumans i deres størrelse og styrke, undervurderer kun fjolser deres opfindsomhed og simple list. Det var deres skabernes tro om, at de kunne holde Goliatherne føjelige og uvidende gennem genetisk indblanding, der tillod elementer i klanen at få deres uafhængighed.

Få den ultimative guide til den yngste af de seks klanhuse på Necromunda. Denne 160-siders hardback-bog indeholder husets definitive historie og regler for brug af de seks forskellige typer krigere, der er tilgængelige for House Goliath - Forge Tyrants, Forge Bosses, Stimmers, Forge-born, Bruisers og Bullies. Det er ideelt til fans af House Goliath eller enhver, der ønsker at dykke dybere ned i underhusets mørke side.

Indhold:

  • House Goliath's historie og baggrund: en ekspansiv og omfattende baggrund til House Goliath, inkluderer en tidslinje for udviklingen af ​​huset over tre årtusinder.
  • House Goliath Gang List: inkluderer alle de regler, du har brug for, for at markere en Goliath Gang i Necromunda-spil.
  • Hangers-on og Brutes: inkluderer regler for ansættelse af Hangers-on og Brutes, inklusive Goliath-specifikke til din Gang.
  • Hired Guns: inkluderer regler for brug af dusørjægere, husagenter og Hive Scum.
  • Strong Alliances: inkluderer regler for brug af og indgåelse af alliancer med tre andre organisationer i Necromunda, som House Goliath har forbindelser med, herunder Slave Guild, Narco Guild og House Greim - det ædle hus der støtter Goliath.
  • Yderligere regler: dette afsnit inkluderer nye og yderligere regler, der kan bruges af House Goliath-bander i spil af Necromunda, hvilket giver Goliath-spillere en række nye muligheder, herunder færdigheder, evner og bande-specifikt terræn.
  • Slave Ogryn Gang Historie og baggrund og Gang List: indeholder en kort baggrundssektion om Slave Ogryn Gang sammen med alle de regler, der kræves for at felt en Slave Ogryn Gang.
  • Våbenreferencetabel: indeholder et omfattende våbenreferenceskema for alle våben og krigsudstyr tilgængelige for House Goliath og deres allierede.
  • House Goliath Gang Tactics: indeholder en D66-tabel med Goliath Gang Tactics til brug i scenarier.
  • Dramatis Personae: inkluderer regler for at ansætte og bruge seks splinternye Dramatis Personae-figurer i dine Necromunda-spil.

Dette er en udvidelse til Necromunda - Necromunda Rulebook kræves for at bruge indholdet af denne bog.

259,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,952 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: