House Of Shadow

Model/varenr.: GW300-58

I modsætning til andre huse, der er bygget på vitale industrier eller er bundet sammen af tro, har han Delaque intet defineret hjem og ingen defineret industriel rolle i det necromundiske samfund. Hvis man spurgte, hvad Delaque har til formål, ville man uden tvivl få et utal af svar. Nogle mener, at de er informationsmæglere, der handler med hemmeligheder og køber og sælger denne livsvigtige vare til den højestbydende. Andre hævder, at de har fået deres plads på grund af en eller anden hemmelig aftale med Helmawr-linjen, og at de er spioner for det kejserlige hus. Atter andre hævder, at Delaque er snigmordere og sabotører uden lige.

Få den ultimative guide til House Delaque. Denne 128-siders hardback-bog indeholder den endelige historie om huset og regler for at bruge de seks forskellige typer af krigere, der er tilgængelige for House Delaque - Master of Shadow, Phantom, Nacht-Ghul, Psy-Gheist, Ghost og Shadow. Den er ideel for fans af House Delaque eller alle, der ønsker at dykke dybere ned i den mørke side af underverdenen.

I denne bog finder du:

  • House Delaque historie og baggrund: En omfattende og grundig baggrundshistorie om House Delaque's oprindelse, og hvordan den blev den mest hemmelighedsfulde klan på Necromunda.
  • House Delaque Gang List: Alle de regler, du har brug for for at kunne bruge en Delaque-gruppe i spil i Necromunda.
  • Hangers-on og Brutes: Regler for ansættelse af Hangers-on og Brutes til din bande, herunder Delaque-specifikke regler og for brug af dem i Necromunda-spil.
  • Hired Guns: Regler for brug af Bounty Hunters, House Agents og Hive Scum.
  • Strong Alliances: Regler for at danne alliancer med tre organisationer, som House Delaque har forbindelser med, herunder Iron Guild, Psi-Syndica og House Ty - det adelige hus, der støtter House of Shadow.
  • Yderligere regler: Dette afsnit indeholder nye og yderligere regler, der kan bruges af House Delaque-bander i spil i Necromunda, og som giver Delaque-spillere en række muligheder, herunder færdigheder, evner og bandespecifikt terræn.
  • Våbenreferencediagram: En omfattende våbenreferencedatabase for alle våben og alt krigsudstyr, der er tilgængelige for House Delaque og deres allierede.
  • House Delaque Gang Tactics: En D66-tabel over bandetaktikker til brug i scenarier.
  • Dramatis Personae: Regler for ansættelse og brug af tre helt nye Dramatis Personae-figurer i dine spil i Necromunda.

Dette er en udvidelse til Necromunda - du skal bruge et eksemplar af Necromunda Rulebook eller Necromunda: Dark Uprising Rulebook for at bruge indholdet i denne bog.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,824 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: