Goliath Stimmers & Forgeborn

Model/varenr.: GW300-62

I House Goliath er Stimmers etablerede gangere. I deres søgen efter at nå toppen af ​​Goliath's ambitioner om fysisk og muskuløs præstation, er de blevet afhængige af vækst- og kampstimm's. I mellemtiden er Forge-born potentielle bandemedlemmer. De har endnu ikke bevist sig for Goliath, så de er endnu ikke fuldt indført i Goliat Gang-kulturen. Som sådan påtager de sig ofte de farligere opgaver for banden i et forsøg på at bevise sig selv.

Udvid din Goliathbande med disse seks yderligere krigere. Som med alle medlemmer af House of Chains, udmærker de sig i  tæt og personlig kamp. Stimmers er de bandmedlemmer, der har undgået lederskabet og i stedet fokuserer på mestring af brutal vold, mens Forge-born er de varm-blodede unge, der vil blive bandens fremtid.

Dette sæt leveres som 112 komponenter, der fremstiller 2 Goliath Stimmers, en bevæbnet med parrede pulverisatorer og en bevæbnet med angrebsgranatkastere og 4 Goliath Forge-born, to bevæbnede med stormsvejsere og to bevæbnet med tunge klippesave. Det leveres med 2 Necromunda 40mm baser og 4 Necromunda 25mm baser.

Regler for brug af Goliath Stimmers og Goliath Forge-fødte i Necromunda-spil findes i Necromunda: House of Chains.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,155 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: