Goliath Maulers

Model/varenr.: GW301-07

Maulers er massive, tungt pansrede køretøjer, der passer perfekt til bandemedlemmerne fra House Goliath. Deres hydrauliske drivkraft kombinerer larvefødder og hjul for at holde sig i bevægelse uanset terræn, mens en frontmonteret power ram påfører frygtelig skade på alt, der er dumt nok til at stå i vejen for den. En Mauler er brutal, højlydt og næsten umulig at standse, og den er et frygtindgydende syn - selve ånden af the House of Chains, manifesteret i stål og røg.

Dette flerdelte plastiksæt bygger to Goliath Maulers, destruktive køretøjer, der kan tilføjes til enhver Goliath-bande. Disse monstrøse motorcykler er fyldt med panserplader og spidse power rams og kan hver især bygges med et overdimensioneret fordæk eller en slibehjulsmekanisme. De har et våbenhardpoint på hver side af køretøjet, som kan monteres med et valg af to våbenmuligheder - twin-linked bolters eller twin-linked granatkastere. Hver Mauler styres af en Goliath Road Thug - sættet indeholder et udvalg af fire forskellige hoveder og to udskiftelige hovedkamme, så du kan bygge karakteristiske ryttere til hvert af dine køretøjer.

Dette sæt består af 84 plastkomponenter og leveres med 2x Citadel 90mm x 52,5mm Oval Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

Regler for brug af Goliath Maulers i dine spil Necromunda kan findes i The Aranthian Succession: Cinderak Burning supplement.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,146 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: