Escher Death-maidens and Wyld Runners

Model/varenr.: GW300-66

Disse miniature repræsenterer de to ender af Escher-medlemmers livscyklus. Alle Escher-teenagere vokser op i the Wyld og lærer alt, hvad de har brug for at vide om livet i deres hive, fri fra de undertrykkende regler, som de fleste andre klanhuse pålægger deres medlemmer. Efterhånden som de bliver ældre, slutter de sig enten til klanen eller bliver Wyld Runners, hensynsløse og dristige opdagelsesrejsende som opdrætter dyr til hjælp i kamp. Death Maidens er faldne krigere af Escher, genoplivet for at søge hævn for the House of Blades.

Udvid din Escher-bande med disse seks krigere og deres kære, men dødbringende kæledyr. Wyld Runners er muligvis bevæbnet med low-tech våben i form af piske og buer, men er ikke mindre dødbringende af den grund. Death Maidens kommer bevæbnet med en needle pistol og venom claw, der giver dem mulighed for at dræbe deres fjender med de bedste giftstoffer fra the House of Blades.

Dette 138-dels plastik sæt består af:

  • 2x Death Maidens med needle pistols og venom claws
  • 4x Wyld runners, to med wyld bows og to med piske
  • 4x Phelynx

Dette sæt er en godbid til folk der tilpasser deres minis. Hver Phelynx kan udstyres med et valg af udskiftelige hoveder, mens Death Maidens og Wyld Runners har samme arm- og head-gear som Escher Gang sættet, så du kan blande og matche dem for større variation!

Kassen indeholder 10 Necromunda 25 mm runde baser.

Regler for brug af disse modeller i Necromunda findes i House of Blades bogen.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer