Ash Waste Nomads War Party

Model/varenr.: GW300-96

Disse nomader har boet i den store ækvatoriske ødemark så længe nogen kan huske. I modsætning til de udstødte og de udskudte er disse barske overlevende født i ødemarken og tilpasset livet i et øde og dødbringende miljø. Deres flossede tøj, rebreather-masker og plyndrede våben skaber rædsel hos beboerne i Hive-byerne - et frygtindgydende ry, som Nomaderne udnytter, når de plyndrer karavaner, der krydser ødemarken, for at stjæle mad og udstyr.

Dette plastiksæt i flere dele giver dig mulighed for at bygge din egen Ash Waste Nomads-gruppe, herunder en Chieftain og Watcher til at yde lederskab og tung støtte. Dette sæt med 10 miniaturefigurer er designet til at give dig en bred vifte af udstyr, muligheder og kosmetiske dele, så hvert medlem af din bande kan være unikt.

Sættet indeholder:

  • 10x kroppe i fem forskellige designs, alle iført tunge klude og prydet med kantiner, beholdere og værktøj, der kan samles på den måde, du ønsker
  • 14x hoveder i syv forskellige designs - plus to af kroppene har et hoved påsat
  • 10x flossede shades monteret på ryggen af figurerne
  • Våben i massevis! 4 long rifles, 4 blast rifles, 2 blast pistols, 2 stalking knives, 2 charge casters, 2 mono-hooks og 2 chain lances

Dette sæt består af 96 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 25mm Round Bases. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

En grundlæggende bandeliste og våbenliste for Ash Waste Nomads i spil med Necromunda er inkluderet i Necromunda: Ash Wastes byggehæfte.

269,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,14 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: