Spider-Ham Hero Pack

Model/varenr.: FMC30EN

Vær hilset, borgere! I har mødt højtflyvende helte, supergeniale videnskabsmænd og kosmiske troldmænd. I har set imponerende Avengers, storslåede Guardians og vidunderlige Web-Warriors. Nu er det tid til svinekraftværket, det spektakulære supersvin, den skøre web-slynger, den eneste ene ... Spider-Ham! Dette tegneserievidunder WHAM'er sig vej ind i spillernes kamp i Marvel Champions: The Card Game med skør succes. Ved hjælp af sin vanvittige tegneserie-fysik og sine fjollede narrestreger kan Spider-Ham tage slag som en champ og forpurre skurkenes planer med alverdens farverigt nonsens. Med denne Hero Pack finder spillerne Spider-Ham, hans femten signaturkort og et komplet sortiment af Justice-kort, der inviterer dem til at ødelægge skurkenes planer. Denne pakke indeholder også et modulært bonus encounter-sæt med de ikoniske og frygtindgydende Inheritors.

For spillere, der er klar til at udfordre Sinister Six, kan de komme i gang med Spider-Ham Hero Pack! Denne udvidelse kommer med et 40-korts pre-built deck, hvilket giver spillerne mulighed for at begynde at spille lige ud af æsken.

Ikke en selvstændig udvidelse. Et eksemplar af Marvel Champions: The Card Game er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

 

129,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,125 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: