Udvidelse

MojoMania Scenario Pack

Model/varenr.: FMC39EN

Velkommen til det vidunderlige og storslåede Mojoverse, et fantastisk tv-univers med nonstop underholdning og fantastisk dramatik. En flok nybagte helte tror, at de kan sejre over de prøvelser, der venter dem, men vil det virkelig lykkes dem at skabe en scene? Følg med for at finde ud af det!

I MojoMania Scenario Pack står spillerne over for Mojo og hans håndlangere i tre forskellige scenarier, som hver især kan spilles enkeltvis eller i rækkefølge som en minikampagne i tre dele. Du kan kæmpe mod MaGog i Mojo-seummet, jage Spiral gennem Mojoverse og overbevise hende om at hjælpe dig, og derefter tage kampen op mod Mojo selv. Denne scenariepakke indeholder også seks modulære encounter-sæt, der hver har et tema efter en anden tv-genre, og som alle kan bruges til at forbedre ethvert spil Marvel Champions: The Card Game.

For spillere, der ønsker at udfordre sig selv med en ny fjende, skal du ikke lede længere end til MojoMania Scenariopakken! Med 78 kort med tv-mæssig kaos er denne pakke et must-have for enhver Marvel Champions-fan.

Ikke en selvstændig udvidelse. Et eksemplar af Marvel Champions: The Card Game grundspillet er nødvendigt for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

Min. Antal Spillere: 1
Max. Antal Spillere: 4
Alder: 12+
Spilletid: 60-120 min
Sprog: Engelsk
159,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,17 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: