Ironheart Hero Pack

Model/varenr.: FMC29EN

Efter at en meningsløs voldshandling kostede hendes sin bedste veninde og stedfar livet, brugte Riri Williams sit supergeniale intellekt til at lave en reverse engineering af Tony Starks Iron Man-design og skabe sin helt egen kraftpanser. Nu svæver hun i luften som Ironheart, fast besluttet på at befri verden for grusomme skæbner som den, hun selv har været udsat for.

Denne højteknologiske helt går i kamp i denne udvidelsespakke, som introducerer Ironheart som en ny spilbar helt sammen med hendes femten signaturkort. Med et færdigbygget Leadership deck klar til at spille fra starten vil du være i stand til at møde skurke med Ironhearts arsenal af rustninger fra det øjeblik, du åbner æsken. Med den unikke evne til gradvist og permanent at "opgradere" sin rustning for resten af scenariet er Ironheart en fantastisk helt, der kan give en seriøst hjælp til ethvert hold.

Ikke en selvstændig udvidelse. En Marvel Champions: The Card Game-grundsæt er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

125,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: