Cyclops Hero Pack

Model/varenr.: FMC33EN

Som Charles Xaviers første elev er ingen mere dedikeret til professorens drøm om fredelig sameksistens end Scott Summers, bedre kendt som helten Cyclops. Bevæbnet med kraftige optiske stråler og taktisk genialitet leder Cyclops sine X-Men-kolleger på deres missioner som en genial feltkommandør. Nu fører Cyclops an i spillernes Marvel Champions: The Card Game-spil! Cyclops er en naturlig leder og en genial taktiker, hvilket gør ham til et stort aktiv for ethvert hold. Med denne heltepakke får spillerne Cyclops, hans femten signaturkort og et komplet sortiment af Leadership-kort, der inviterer spillerne til at inspirere deres allierede til sejr.

For spillere, der er ivrige efter at udfordre Magneto og hans Brotherhood of Mutants, kan de komme i gang med Cyclops Hero Pack! Denne udvidelse kommer med et 40-korts pre-built deck, hvilket giver spillerne mulighed for at begynde at spille lige ud af æsken.

Dette er en udvidelse, og grundspillet Marvel Champions: The Card Game er nødvendigt for at bruge indholdet.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 2 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

129,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: