Archmage Teclis and Celennar, Spirit of Hysh

Model/varenr.: GW87-53

Teclis er definitionen af magisk talent, en gude-lignende skabning, der kun er blevet mere magtfuld, siden han forenede sin sjæl med lunasphinxen Celennar. Deres mestring af lyset beskytter Lumineths hære, mens de brænder fjenden til en fin aske.

Iagtag lysets gud! Teclis er den ultimative troldmand blandt aelvenkind - og ifølge nogle i alle the Mortal Realms. Denne dynamiske duo er blandt de mest kraftfulde muligheder for en Lumineth Realm-lord, der gør du blitze dine fjender med en svimlende række kræfter eller bare hugge dem til småstumper i nærkamp. Dette fantastiske sæt giver en fantastisk model ikke kun for spillere, men også for malere der leder efter en imponerende måde at vise deres færdigheder på, lore fans dedikeret til Teclis' lange historie i både Warhammer Fantasy og Warhammer Age of Sigmar og samlere, der leder efter et virkelig storslået centerpiece til deres Lumineth Realm-lords-samling.

Dette sæt indeholder Teclis og Celennar, Spirit of Hysh, en enkelt miniature leveret i 70 plastkomponenter med 1x 160 mm rund base.

945,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,48 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: