The Great Slaughter

Model/varenr.: GW03-47

Tag til de knuste, krigshærgede slagmarker i the Garmon Cluster med denne udvidelsesbog til Warhammer: The Horus Heresy - Legions Imperialis. Denne indbundne bog på 128 sider udforsker oprindelsen til det frygtelige sammenstød, der senere blev kendt som the Great Slaughter of Beta-Garmon, og giver dig mulighed for at udkæmpe massive slag og blodige kampagner i den apokalyptiske konflikt.

I denne bog finder du en omfattende historie om det andet slag om Nyrcon City og oprindelsen til de krige, der ville opsluge the Garmon Cluster, med en detaljeret beskrivelse af de loyalistiske og forræderiske styrker, der deltog i den frygtelige konflikt. Ud over denne komplette fortælling indeholder denne bog nye Formationer og Detachments til både Legiones Astartes- og Solar Auxilia-hærlisterne, hvilket giver nye krigsmidler til disse magtfulde styrker.

Du finder også et komplet kampagnesystem til at forbinde Legions Imperialis-kampe med hinanden, herunder regler for brug af kort til at simulere storstilede konflikter i Imperiets verdener og til at udkæmpe slaget om Nyrcon City. Desuden er der fulde regler for at udkæmpe Legions Imperialis-kampe, hvor hele hære af Titans og Knights er sat op mod hinanden.

For at kunne bruge indholdet i denne bog, skal du have en kopi af Warhammer: The Horus Heresy - Legions Imperialis Rulebook, som kan købes separat.

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,82 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: