Malcador Infernus and Valdor Tank Destroyers

Model/varenr.: GW03-57

Malcador Infernus og Valdor Tank Hunter er begge varianter af den allestedsnærværende Malcador-tank, der bruger sit modstandsdygtige og mobile chassis til at bære specialiserede tunge våben. Malcador Infernus' rå kraft er næsten uoverkommelig for dens fjender, da den skyder frygtindgydende stråler af altopslugende flammer i længere perioder. Omvendt fokuserer Valdor Tank Hunter på hærdede mål og lever op til sit navn ved at slippe sin neutronstrålelaser løs på pansrede køretøjer med ødelæggende effekt.

Dette plastiksæt i flere dele bygger fire tunge Solar Auxilia-tanks i episk skala, bygget omkring det formidable Malcador-chassis - to Malcador Infernus-flammetanks og to Valdor Tank Hunters. Malcador Infernus er monteret med en infernokanon, der kan brænde infanteri ud af tæt dækning, og har en separat brændstoftank, mens Valdor Tank Hunter er bevæbnet med en kraftig neutronstrålelaser. Hver af disse tunge kampvogne kan bygges med eller uden en kampvognskommandør og leveres med et valg af autokanon eller lascannon sponsons.

Sættet indeholder:

 • 2x Solar Auxilia Malcador Infernus Tanks, hver med følgende våbenmuligheder:
  • 2x sponson-monterede autocannons
  • 2x sponson-monterede lascannons
 • 2x Solar Auxilia Valdor Tank Hunters, hver med følgende våbenmuligheder:
  • 1x sponson-monteret autocannon
  • 1x sponson-monteret lascannon
 • 1x Solar Auxilia Transfer Sheet til køretøj

Dette sæt består af 124 plastikkomponenter og et overførselsark. Miniaturerne leveres umalede og kræver samling.

Regler for brug af Malcador Infernus Tanks og Valdor Tank Hunters kan findes i Warhammer: The Horus Heresy Legions Imperialis - The Great Slaughter, og en kopi af Warhammer: The Horus Heresy - Legions Imperialis Rulebook er påkrævet for at bruge disse miniaturer. Begge disse bøger er tilgængelige separat.

269,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,13 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: