Vindicator Siege Tank

Model/varenr.: GW31-61

Vindicatoren er en dedikeret belejringskampvogn, der anvendes af Legiones Astartes til at bryde igennem fjendens befæstninger og ødelægge de tungeste fjendtlige køretøjer. Disse langsomme, men tungt pansrede kampvogne buldrer inden for rækkevidde, før de udløser en ødelæggende salve af demolisher-granater eller gennemtrængende energiudladninger fra en magna laser destroyer. Vindicators er især nyttige i det trange terræn i byer eller andre lukkede slagmarker, hvor de kan smadre bygninger til ruiner og bane sig vej gennem ellers ufremkommelige forhindringer.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Legion Vindicator Siege Tank, et tungt pansret køretøj, der er bygget til at knuse forsvarsværker. Vindicator kommer med et valg mellem to primære våben - den formidable, granatspyende demolisher-kanon eller den flerløbede magna laser destroyer. Ud over hovedkanonen har Vindicator røgkastere og en combi-bolter monteret på forsiden af skroget.

Sættet indeholder også komponenter til at opgradere Vindicator med et pintle-monteret våben - en havoc launcher, heavy bolter, heavy flamer, multi-melta eller et combi-våben med fem konfigurationer (bolter, flamer, melta, plasma eller volkite) - samt en søgelygte, et dozerblad, et hunter-killer-missil og en række kosmetiske muligheder, såsom slæbekroge, segl og et valg af en Space Marine gunner, spotter eller lukket luge.

Dette sæt består af 133 plastikkomponenter og leveres med et Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet med 42 valgfrie markeringer og ikoner til Sons of Horus og Imperial Fists Legions. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

379,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,403 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: