Sicaran Battle Tank

Model/varenr.: GW31-27

Dette er en af de mest avancerede pansrede enheder i Legiones Astartes' arsenal, en lynhurtig destroyer-tank, der er designet til at omgå fjendtlige formationer, før den udløser et overvældende angreb af mellemdistance ildkraft. Selv om dens chassis understøtter en række varianter, der anvendes i Legionerne, er den centrale Sicaran kampvogn stadig en alsidig favorit. Den er bevæbnet med Herakles-pattern accelerator autocannons og giver beskydning med høj volumen og høj hastighed, der kan rive sig igennem både infanteri og køretøjer - dens avancerede sensorer sporer hurtigt bevægende mål og udpeger sårbarheder i fjendens panser.

Dette plastsæt i flere dele bygger en Sicaran Battle Tank, et højhastighedskøretøj, der er bevæbnet med et sæt tårnmonterede acceleratorautokanoner. Sicaran har også en heavy bolter monteret på skroget samt et par sponsonvåben - du kan vælge mellem heavy bolters, heavy flamers, lascannons eller volkite culverins. Sættet indeholder komponenter til at opgradere dette køretøj med et pintle-monteret våben - en havoc launcher, heavy bolter, heavy flamer, multi-melta eller et kombivåben med fem konfigurationer (bolter, flamer, melta, plasma eller volkite) - samt en søgelygte, et hunter-killer-missil og kosmetiske muligheder såsom bugseringskroge, et dozerblad og et valg af en Space Marine gunner, spotter eller lukket luge.

Dette sæt består af 204 plastkomponenter og leveres med et Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet med 44 valgfrie markeringer og ikoner til Sons of Horus og Imperial Fists Legions. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

425,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,519 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: