Sky-hunter Squadron

Model/varenr.: GW31-34

Disse tropper er frygtede angrebsenheder, der er monteret på avancerede og kraftfulde jetbikes. Disse højhastighedsfartøjer ligner mere kompakte fly end jordmotorcykler - de drives hen over slagmarken af jetmotorer med hjælp fra en grav-impellor og kan holde store hastigheder i længere perioder med flyvning i lav højde. Jetbikes løftekraft er nok til at bære en pansret Space Marine og hans udstyr sammen med en række forskellige tunge våben og ammunitionslagre, hvilket giver Sky-hunters adgang til ekstremt potent og meget mobil ildkraft.

Dette plastsæt i flere dele bygger tre Sky-hunters - dygtige legionærer monteret på højhastighedsjetbikes. Hver maskine kan bevæbnes med et valg af heavy bolter, multi-melta, plasma canon eller volkite culverin og leveres med valgfrie segl for Loyalister og Traitors samt tilbehør som pistolhylstre, chainswords i skede, en augur-enhed og en stuvet hjelm. Space Marine-rytterne har udskiftelige hoveder og brystplader og kan bygges i en række forskellige stillinger - de svinger deres motorcykler, svinger pistoler og en svinger sit chainsword. Hver er bevæbnet med et chainword og dit valg af bolt pistol eller volkite serpenta - sættet indeholder også en hand flamer.

Dette sæt består af 161 plastkomponenter og leveres med tre Citadel 60mm runde baser og tre Citadel 50mm Ball Top Flying Stems. Der medfølger også et Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet, der indeholder 44 valgfrie markeringer og ikoner til Sons of Horus- og Imperial Fists-legionerne. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

359,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,244 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: