Heavy Weapons Upgrade Set: Volkite Culverins, Lascannons, and Autocannons

Model/varenr.: GW31-13

Heavy Support Squads giver Legiones Astartes mobil, infanteri-bærbar indkraft, der er tilstrækkeligt til at nedkæmpe horder af fjendtlige tropper eller smadre pansrede køretøjer med en hæsblæsende ildhagl og kombinerer ødelæggende våben med al den fleksibilitet, som en fodsoldat har. Volkite culverins udsender brændende varmestråler, der brænder sig gennem infanteri, mens alsidige Autocannons spytter granater, der splitter tropper og lette køretøjer i småstykker. Lascannons er de kraftigste laservåben, som Legionærer har adgang til, og de affyrer ødelæggende stråler, der kan slå rent igennem pansrede kampvogne.

Dette opgraderingssæt af plastik kan bruges til at udstyre Legionærer fra MKVI Tactical Squad-sættet med kraftige heavy weapons, der er velegnet til brug i en Legion Heavy Support Squad. Sættet indeholder 10 volkite culverins, 10 autokanoner og 10 skuldermonterede lascannons sammen med arme, der passer til hvert våben, så du kan opgradere op til tre Heavy Support Squads med 10 modeller eller seks enheder med fem modeller. Der medfølger også fire augury-scannere, som kan bæres sammen med et tungt våben, så dine Heavy Support Squads kan opdage og eliminere fjendtlige enheder.

Dette opgraderingssæt består af 160 plastkomponenter og er designet til at blive samlet med MKVI Tactical Squad-sættet, som sælges separat. Disse komponenter leveres umalet og kræver samling.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,166 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: