Hearthkyn Warriors

Model/varenr.: GW69-10

Disse krigere er godt rustet, veltrænet og udstyret med en række kraftfulde våben og udgør rygraden i de fleste Oathbands. Anført af deres Theyns lægger disse hårdføre krigere hagl af ildkraft ned og afværger fjendens tilbagevendende salver, før de stormer ind for at knuse deres vaklende fjender for altid.

Dette plastiksæt i flere dele bygger 10 Hearthkyn Warriors, robuste Kin-soldater klædt i lukket void-panser. Hver Hearthkyn-kriger er udstyret med en Autoch-pattern boltpistol og gravitic concussion grenades og kan bevæbnes med et valg af en Autoch-pattern bolter eller en ion blaster. Sættet indeholder et stort arsenal af våben og wargear - du finder en medipack, multiwave comms array og pan spectral scanner samt en magna-rail rifle, HYLas auto rifle, L7 missilkaster og EtaCarn plasma beamer til at bevæbne op til to specialister. Der er også udstyr til en Theyn, herunder en ionpistol, EtaCarn plasmapistol, concussion gauntlet, plasma axe og plasma sword.

Sættet tilbyder masser af kosmetiske muligheder, så ikke to grupper behøver at se ens ud - du finder både hjelmede og bare hoveder, Ironkin-hoveder, ekstra arme, der holder en række forskellige våben og granater, masser af tasker og værktøjer og tre forskellige kosmetiske våbenskjolde til Theyn.

Dette sæt består af 169 plastkomponenter og leveres med 10x Citadel 28,5mm Round Bases og et Leagues of Votann Transfer Sheet med 555 tal, runer og markeringer for fremtrædende Leagues. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

325,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,216 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: