Quartermaster General: Total War

Model/varenr.: ARTG010

Dette er den første udvidelse til Second Edition af Quartermaster General, og giver spillerne et stort antal nye spilleindstillinger, uden dramatisk at øge spilletiden.

Blandt disse nye spilfunktioner er den vigtigste introduktionen af ​​Air Forces, der bringer en helt ny dimension til konflikten. Luftstyrker hjælper spillerne med at forsvare hære og flåder i samme rum eller at angribe tilstødende luftstyrker i kamp.

En anden ny nøglefunktion er tilstedeværelsen af ​​nye styrker: Kinesiske og franske styrker, der forstørrer og ændrer åbningsopsætningen og introducerer mange nye strategier. Et nyt taktisk punkt introduceres i spillet gennem Bolster-kort, en ny type kort, der spilles direkte fra hånden som reaktioner på spillet. "Sidst men ikke mindst", introduktionen af ​​nye alternative "hvad nu hvis" kort, der repræsenterer historiske strategier, der blev betragtet, men aldrig udført, som Operation Sea Lion, invasionen af ​​Storbritannien.

Med disse vigtige ændringer er spillet stadig simpelt at lære og hurtigt at opsætte, men disse nye taktiske træk til spillernes rådighed i dette udvidelsessæt øger det sjove og sikrer en yderligere og større genspillelighed!

Dette er ikke et selvstændigt spil, og kræver Quartermaster General WW2 2nd Edition.

249,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,76 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: