Imperial Struggle

Model/varenr.: GMT2001

I 1697 kom solkongen, Ludvig XIV, ud af et årti med krig uden at indfri sine kontinentale ambitioner. I mellemtiden sad kong William III af England tungere på sin nye trone, end han nogensinde havde før. Da den krisen om arvingen til den spanske trone stadigt var uopklaret og truende, var der ingen illusioner om, at det nye århundrede ville være stille. Men hverken Frankrig eller England kunne have forudset tumultet i de kommende år: Endnu en hundredeårskrig, hvor disse to ihærdige modstandere ville konkurrere hårdt og stolt langs enhver akse af menneskelig præstation. På slagmarker fra Indien over Canada til det Caribiske Hav kolliderede deres hære og flåder; i saloner i Paris og Londons kaffehuse ville den moderne verdens politik og økonomi blive født; og endelig ville en revolution vippe samfundets fundament - en revolution, der kunne have endt ikke kun i blod og terror, men i en sejr af demokrati og frihed, der kunne have forvandlet verden ud over hvad nogen kan forestille sig.

Imperial Struggle er et tospillerspil, der skildrer rivalisering i det 18. århundrede mellem Frankrig og Storbritannien. Det begynder i 1697, som de to riger venter utålmodigt på, at kongen af ​​Spanien skal navngive en arving, og slutter i 1789, da en ny orden bragte Bastillen ned. Spillet handler ikke kun om krig: både Frankrig og Storbritannien skal bygge grundlaget for kolonialrigdom, beskæftige sig med de andre nationer i Europa og konkurrere om herlighed i alle menneskets bestræbelser.

Imperial Struggle dækker næsten 100 års historie og fire store krige. Alligevel forbliver det et spil med lav kompleksitet, der kan spilles på en kort aften. Det sigter mod at ære sin åndelige forfader, Twilight Struggle, ved at skubbe længere i retning af enkle regler og spilbare systemer, samtidig med at det opretholder globalt omfang og historisk kontekst inden for rammerne af en enkelt aften. I fred vender spillerne deres økonomiske interesser og alliancer og drager fordel af historiske begivenheder repræsenteret af begivenhedskort. De skal vælge deres investeringer klogt, men også med henblik på at nægte disse muligheder for deres modstander. I krigsture kan hvert krigsteater give store belønninger af erobring og prestige, men territoriale gevinster kan forsvinde ved traktatbordet. Vil briterne herske over et imperium, hvor solen aldrig går ned ved slutningen af ​​århundredet? Eller vil Frankrig belyse vejen for verden som superkraften i solkongens drømme eller Lafayettes republik?

Antal spillere: 2
I alderen: 14+
Spilletid: 120-240 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,3 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: