Hannibal & Hamilcar: Rome vs Carthage

Model/varenr.: P508221

Dette bokssæt er en 20 års jubilæumsudgave af klassikeren Hannibal: Rome vs. Carthage, et asymmetrisk kortspil for 2 spillere, der foregår i tiden for den episke kamp mellem det gamle Rom og Karthago. Det præsenterer en konflikt mellem to supermagter i antikken ud fra det klassiske Clausewitzske perspektiv, ifølge hvilken en magt vender til militære operationer, når der ikke er nogen anden måde at opnå politisk dominans på.

Hannibal er designet af den verdensberømte Mark Simonitch. Denne 20-års jubilæumsudgave af spillet indeholder nye scenarier og varianter. Visse spilmekanikker er blevet strømlinet, samtidig med at de giver præcis de samme spilresultater som den gyldne klassiker. Hannibal har vundet adskillige priser (herunder Golden Geek Best 2-Player Board Game Award og Golden Geek Best Wargame Award), og er i øjeblikket placeret på 18. pladsen i BoardGameGeek.com's Wargame-rangliste.

De oprindelige regler og komponenter er blevet opdateret af Mark Simonitch og Jaro Andruszkiewicz. Udviklingsholdet hos PHALANX har givet det oprindelige spil en omhyggelig og grundig opdatering. Det er nu nemmere og hurtigere at spille. Det har fået nye illustrationer. Denne 20th Anniversary Edition af spillet indeholder nye scenarier og varianter samt ny grafik, miniaturer, nye specialfremstillede terninger, ekstra kort og et nyt dobbeltsidet bræt (med Hannibal-kortet på den ene side og Hamilcar-kortet på den anden).

Hamilcar, der foregår under den første puniske krig, er et ledsagespil, der deler komponenter og bruger lignende mekanikker. Det introducerer et søfartssystem og søslag. Begge spillere konkurrerer om kontrollen over Middelhavet i en konflikt, der vil blive beskrevet som en krig mellem en elefant og en hval - kampen mellem et landbaseret imperium og verdens flådemagt. Roms mål var at bryde igennem ø-kæden af Sicilien, Korsika og Sardinien - Karthagos forsvarslinje for at holde Rom inde på den italienske halvø.

I begge spil bruger spillerne strategikort til flere forskellige formål: flytning af generaler, rejsning af nye tropper, forstærkning af eksisterende hære, opnåelse af politisk kontrol over de provinser, der er involveret i krigen, og introduktion af historiske begivenheder. Når to hære mødes på slagmarken, bruges et andet sæt kort, kaldet Battle Cards, til at afgøre hvem der vinder. I sidste ende søger begge spillere at vinde ved at dominere begge fronter: militær og politisk.

Antal spillere: 2
I alderen: 14+
Spilletid: 60+ minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 5 pakker Purple - Standard European-sized Sleeves, 62 x 94 mm

699,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: