D-Day Dice (2nd Edition)

Model/varenr.: WFGDD001

D-Day Dice (2nd edition) til fører nye illustrationer, missioner, brikker og terninger.  Det er fuldt ud kompatibelt med den tidligere version, men tilføjer nye mekaniks og spilkoncepter til D-Day Dice.

Du starter i Normandiet 6. juni 1944 - mere specifik på de godt forsvarede strande, hvor et tysk maskingevær dræber dine kammerater som fluer. Du skal gøre noget!

I D-Day Dice er spillerne allierede soldater, som prøver at organisere improviserede enheder til et angreb mod maskingeværet. Hver spiller starter spillet med en enhed på nogle få soldater og intet andet. Efterhånden som spillet skrider frem, vil han samle ressourcer og gå videre på stranden, sektor for sektor, efterhånden som hans enhed bliver stærkere og farligere. Han vil lykkes ... eller dø i forsøget.

D-Day Dice er et multiplayer co-op-spil, hvor alle spiller deres tur samtidig og skal forsøge at hjælpe hinanden for at holde sig i live. Spillet inkluderer også valgfri solitaire regler. Selvom det er bygget op omkring terninger, er det vigtigt for at lykkedes at kunne farvalte sine rressourcer (soldater, specialister, genstande og mod) og at vide, hvornår du skal flytte din enhed. Ressourcer beholdes fra tur til tur, så spillerne kan planlægge fremad.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45 minutter
Sprog: Engelsk

329,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,512 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer