Peasant Bowmen

Model/varenr.: GW06-13
  • 36 lavbårne bueskytter til at støtte din Kingdom of Bretonnia-hær på afstand.
  • Udstyret med langbuer og leveres med valgfri forsvarspæle og brændende bål.
  • Byg én stor enhed eller to mindre med hver deres kommandosektion.

Bondebueskytter er indkaldt fra de lavfødte livegne i Bretonnias hertugdømmer, som forventes at tage deres egne langbuer i brug og angribe fjender, der ikke fortjener en ridders opmærksomhed på afstand. De fleste bønder har trænet med buen fra en ung alder, men for at få deres antal til at tælle på slagmarken samles disse bueskytter i masseenheder, der sender salve efter salve af pile ind i fjenden.

Dette plastiksæt i flere dele bygger 36 Peasant Bowmen, ydmyge bueskytter fra kongeriget Bretonnia. Hver af disse værnepligtige soldater er bevæbnet med en kraftig langbue, og sættet leveres med fire sæt forsvarspæle på separate baser til beskyttelse mod kavaleri. Sættet indeholder to kommandosektioner - hver med en fanebærer, en musiker med et udvalg af instrumenter og en villein champion - så du kan opstille to regimenter med 18 modeller eller en massiv blok med 36 modeller.

Sættet indeholder også valgfri brændende braziers plus en række forskellige hoveder, kommandotilbehør og bondebagage, som alle kan udskiftes - hvilket betyder, at ikke to samlinger af Peasant Bowmen behøver at se ens ud.

Dette sæt indeholder 223 plastkomponenter, 36x Citadel 25mm Square Bases, 4x Citadel 25x100mm Rectangular Bases og et Bretonnian Transfer Sheet, der indeholder 176 waterslide-transfers af høj kvalitet.

Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling

425,00 DKK
Lager: 3 stk tilbage på lager
Vægt: 0,52 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: