Arkanaut Company

Model/varenr.: GW84-35

Når det kommer til fødder på jorden, danner Arkanaut Companies Kharadron Overlords 'vigtigste kampstyrker. Nedstigende hurtigt via en Frigate grav-stiger eller ophængstov, kan et Arkanaut Company hurtigt kaste sig ind i kampen.

Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle et 10-models Arkanaut Company. De har en række forskellige våben til rådighed: hver bruger en privateer pistol og Arkanaut cutters, og op til 3 modeller kan eventuelt tage en hver af en skypike, multi-barreled aetermatisk volley pistol eller let skyhook. Deres kaptajn kan tage enten en volley pistol eller aetherflare pistol, og har mulighed for at have et anker!

Kompagniet selv er de primære kamptropper i en hær af Kharadron Overlords, og har således endnu ikke tilføjet tilstrækkeligt aether-guld til at gøre deres rustning så udsmykkede som deres overordnede. Alligevel har de storslåede metalskæg, og deres forseglede dragter er fyldt med de ventiler og armaturer, der er nødvendige for at holde dem i live.

 
Dette kit består af 83 komponenter, og leveres med 10 Citadel 25 mm runde baser

325,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,14 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: