Terraforming Mars Insert V2

Model/varenr.: FS-TERV2

Bemærk: Indsæt designet til spil med eksterne boks dimensioner på 29,5 x 29,5 x 7,1 cm. Bemærk også, at dette er den anden version af indsats til Terraforming Mars.
Denne indsats er designet til at være kompatibel med Terraforming Mars®, og indeholder plads til Hellas & Elysium®, Venus Next®, Prelude® og Colonies®-udvidelser. Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Mange af bakkerne kan udnyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætning og afrundingstider. Brædderne og afspillerkortene fungerer som et låg oven på bakkerne.
Der er plads til, at alle kort bliver sleeved.
Med det øverste lag fjernet er der det andet lag af bakker nedenunder. Der er også en tredje firkant bakke til havet fliser i øverste højre hjørne under bakken vist med de hvide terninger. Af de to store lodrette bakker er den ene til projektkort, og den ene er til Prelude kortene og Koloninfliserne. De to smalle lodrette bakker er til referencekort og virksomheder. De tre vandrette bakker er til projektkort. Der er plads til, at alle kort er ærmer med kvalitets ærmer. Alle bakkerne kan bruges under spillet til at organisere komponenterne og gøre adgang for alle spillere let. Spillebræt og styrebøger går oven på de centrale bakker og fungerer som et låg, der holder spilstykkerne i bakkerne. Låget lukker flush, og boksen kan opbevares lodret. Når du placerer dem inde, skal du først gå de to spilbrædder, efterfulgt af Venus og Colonies sideborde. Dernæst går afspillerkortene, og derefter ekspansionsreglen bøger. Endelig går reglerne på toppen og fylder boksen.
Dette produkt består af en flad pakke med 6 Evacore plader. Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,64 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: