Terra Mystica Insert

Model/varenr.: FS-TRM

Denne indsats er designet til at være kompatibel med Terra Mystica® og Fire and Ice®-udvidelsen.
Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Bakkerne kan benyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætnings- og afrundingstider.
Indsatsen er arrangeret i tre lag. Der er en for hver af de ni fraktioner, og de har en skillevæg til at adskille de større bygninger fra de mindre stykker.
Favoriet fliser er arrangeret med en separat slot for hver af de fire kulturer til at hjælpe spil.
Terrænfliserne lagres lodret og i en vinkel, så de hurtigt kan sorteres igennem for at finde den ønskede type.
Pladerne og reglerne går oven på bakkerne, der fungerer som et låg, hvilket gør det muligt at gemme spillet lodret. Først går spilreglerne. Dette efterfølges af hovedbrættet, og fraktionskortene og kultbrættet. Endelig gå turn order bord og klud taske.
Indsatsen er designet til at holde 4 fraktionskort og kultbrættet. Tilføjelse af en femte fraktionskort vil medføre, at låget til kassen løftes med 2 mm. Dette gør det muligt for spillet at blive pakket klar til et spil væk hjemmefra, og transporteres sikkert og organiseret. De resterende fraktionskort og varianten af ​​spilbrættet sammen med reglerne på de sprog, der ikke er nødvendige, skal opbevares i brand- og isboksen.
Dette produkt består af en flad pakke med 6 Evacore plader.
Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,642 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer