Mysterium Insert

Model/varenr.: FS-MYS

Bemærk: Indsatsen designet til spil med eksterne boks dimensioner på 28,6 x 28,6 x 7,6 cm
Denne indsats er designet til at være kompatibel med Mysterium® og Hidden Signs® og Secrets & Lies®-udvidelser. Der er også plads til ethvert promo kort, du måtte have. Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Mange af bakkerne kan udnyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætning og afrundingstider. Reglerne og pladerne fungerer som låg på toppen af ​​bakkerne.
Kortdækene er alle flytbare fra boksen og har plads til at alle kort skal være ærmer med kvalitets ærmer.
Der er to bakker til de psykiske ærmer og de andre uregelmæssigt formede stykker. De to andre bakker er til spilleren stykker, med separate slots for hver farve.
Disse er de resterende kortbræt, der udgør en del af indsatsets nederste lag.
Reglerne, bordet og andre fliser går oven på bakkerne. Først gå klarsynsbanen og epilog fremskridt sammen med uret. Uret skal placeres med forsiden nedad, så skiven passer ind i toppen af ​​kortbakken nedenfor.
Herefter går reglerne fra hovedspillet og udvidelserne.
Sidst går spilskærmen med de fire andre fremspringstavler gå i en stak ved siden af ​​skærmen. Dette produkt består af en flad pakke med 4 Evacore-ark. Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

149,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,439 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: