Mansions of Madness 2nd Ed Insert

Model/varenr.: FS-MAN

Denne indsats er designet til at være kompatibel med Mansions of Madness 2nd Edition® og Beyond the Threshold®, Streets of Arkham®, Sanctum of Twilight® og Horrific Journeys®-udvidelser.
Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Bakkerne kan benyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætnings- og afrundingstider.
Indsatsen er anbragt i tre lag med rumfliserne stablet i øverste højre hjørne.
Der er en lodret lille kortbakke til det fælles emne, unikke emne, stave- og betingelsesdæk.
Der er en separat bakke til skaderne og skræmningskortene. Alle kortbræt sørger for sleevede kort. De andre bakker vist her er for personens tokens, terninger, søgning / interaktion, udforskning / syn og andre tokens fra udvidelserne. Miniaturer gemmes separat fra deres baser og grupperes efter type. De store og mellemstore monsterbakker har ingen base og er beregnet til at blive efterladt i spilboksen.
Der er derefter bakker til efterforskerne og de små monstre. De små og mellemstore monsterbaser lagres i den viste store bakke, som også har en slids til mellem- og store monstertunker. Den anden bakke her er til efterforskerkortene og rumdørene og barrikade-tokens.
Denne sidste bakke har også slots til ID-tokens og de pink-pinkodebøger fra Ud over tærsklen. De større rumfliser og -regler er placeret oven på indsatsbrøndene, der fungerer som låg.
Spillet kan lagres lodret og transporteres let, da det fuldt ud fylder spilboksen.
Dette produkt består af en flad pakke med 8 Evacore plader.
Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim.
Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

249,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,82 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: