Lords of Waterdeep Insert

Model/varenr.: FS-LOW

Bemærk: denne Indsats er designet til spil med eksterne boks dimensioner på 35,9 x 28,3 x 7,3 cm

Denne kampagne 2 indsats er designet til at være kompatibel med Lords of Waterdeep® og Scoundrels of Skullport® ekspansion. Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Mange af bakkerne kan udnyttes under spillet, og de hjælper i høj grad med opsætning og afrundingstider. Reglerne og pladerne fungerer som låg på toppen af ​​bakkerne.
Kortmagasinerne er aftagelige og kan bruges under spil. Der er plads til alle kort fra det oprindelige spil og udvidelsen skal være ærmet i kvalitets ærmer.
Bygningsbakkerne har slots i siden for at lette adgangen, og kan også bruges under spillet for at holde fliserne ryddelige.
Indsatsen har to lodrette bakker til kort. Disse er til Herren kort, og igen kan alle blive sleeved. disse to bakker er højere end de andre og holder spilbrættet tæt på plads i kassen.
Der er to bakker til opbevaring af de fire typer af eventyrlærer.
Der er også to bakker til opbevaring af kranier og andre tokens.
Der er seks bakker til hver spillerbrikke. To mere af samme størrelse bakker er til opbevaring af mønter og perle fliser.
Bakkerne er alle lavet til at blive brugt under spil. De kan fjernes fra boksen og placeres direkte på eller omkring spilbrættet.
Spillepladerne og styrebøgerne passer alle fint i fordybningen, der ligger oven på de to bakkelag. Med låglåget på spidsen med bunden kan spillet let transporteres og opbevares lodret uden problemer.
Dette produkt består af en flad pakke med 6 Evacore plader. Skufferne kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,7 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: