Tilbehør/Opgradering

King of Tokyo/King of New York Insert

Model/varenr.: FS-KOTv2

Bemærk: Insert designet til spil med udvendige kassedimensioner på 25,4 x 25,4 x 7,0 cm. Dette er designet til det reviderede King of Tokyo.
Det er kompatibelt med King of Tokyo®, inklusive Power Up! ® og Halloween®-udvidelser samt King Kong®, Cthulhu®, Anubis® og Cybertooth® Monster Packs®. Designet giver både effektiv opbevaring og forbedret spil. Mange af bakkerne kan bruges i løbet af spillet, og de hjælper kraftigt med opsætning og afviklingstiden.

Insertet er separat kompatibel med King of New York®, igen inklusive Power Up! ® og Halloween®-udvidelser samt Monster Packs®, der er anført ovenfor.

Indhold:
Én monster standee bakke
Én monster standee bundbakke (med plads til 10 baser)
To bakker til evolutionskort
En bundløs bakke til power kort
To bakker til terninger og tokens
en bakke til op til 14 terninger
Der er plads til, at alle kort kan sleeves.


Bakkerne kan bruges under spillet til at organisere komponenterne og gøre det nemmere tilgængeligt for alle spillere. Når du pakker kassen, skal du først placere de store King Kong tårnstykker over monsterskiverne. De mindre tårndele kan placeres med monsterstandees. Derefter placeres regelbøgerne øverst, efterfulgt af spillet. Dette vil fylde kassen til toppen og giver mulighed for lodret opbevaring af spillet.

Det er også fuldt kompatibelt med King of New York®, inklusive igen udvidelserne Power Up! ® og Halloween® samt King Kong®, Cthulhu®, Anubis® og Cybertooth® Monster Packs®. Bemærk, at på grund af det tykkere foldebræt, der er leveret til denne version af spillet, lukker kasselåget ikke helt tæt. Spilleboksen kan dog stadig opbevares lodret. Når den bruges sammen med King of New York®, gemmer monster standee-bakken også bygning / enhedens brikker, både fra hovedspil og Cthulhu®-udvidelse. Dette produkt består af en flad pakke med 3 Evacore ark. Bakkerne kræver montering, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

 

 

Min. Antal Spillere: 2
Max. Antal Spillere: 6
Alder: 8+
Spilletid: 30-60 min
Sprog: Engelsk
149,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: