Frosthaven Map Archive Insert

Model/varenr.: FS-FHMAP

Map Archive er en flisemappe, der er kompatibel med Frosthaven® og er lavet til at komplimentere vores FS-FROST-indsats. Mappen er af harmonika-typen med mærkede lommer, der har en størrelse, der passer til kortfliserne, grupperet efter flisenummer. FS-FHMAP holder alle dine fliser organiseret og fremskynder i høj grad din opsætningstid, når du forbereder dig på et nyt scenarie.
Mappen leveres færdigsamlet og er fremstillet af kvalitetskort med tryk. De anvendte materialer er bevidst valgt for at gøre mappen genanvendelig.
Hver af kortflisepladserne i mappen har mærkede faner, så du altid ved, hvor du skal gå hen for hver kortflisetype. Harmonika-stilen gør det muligt at åbne mappen bredt for at give nem adgang. Mappen gør det superhurtigt at opstille hvert spilscenarie, idet hver kortflise er klar til at blive lagt ud på bordet. FS-FHMAP Map Archive er designet til at passe pænt oven på Frosthaven-spilkassen i en enkelt standard Ikea Kallax-hyldeplads. På den måde kan du have din mappe ved hånden, når du skal have spillet på bordet. FS-FHMAP Map Archive er også kompatibel med den fantastiske Frosthaven-spiltaske fra BoardGameTables.com! FS-FHMAP er et officielt licenseret tilbehørsprodukt, der er fremstillet i samarbejde med Cephalofair Games®.

Dette produkt består af en enkelt harmonikamappe af pap. Der kræves ingen samling.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,531 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: