Carcassonne Insert

Model/varenr.: FS-CAR

Denne indsats er designet til at være kompatibel med Carcassonne® og de første fem udvidelser til spillet: Inns & Cathedrals®, Traders & Builders®, The Princess og Dragon®, The Tower® og The Abbey & Mayor®.

Indsatsen indeholder også tre bonusbakker til brug i en af ​​ekspansionsbokse (The Count, King & Robber®, Bridges, Castles and Bazaars®, Hills & Sheep®, and Under the Big Top®-udvidelserne).
Med det øverste lag fjernet fra hovedkassen, kan du se det andet lag af bakker nedenunder. Hvert meeple sæt har sin egen bakke til sine farvede komponenter.
Hovedkortspladen er designet til at kunne stå lodret, skrånende lidt bagud for at holde fliserne i. Denne bakke kan derefter bruges til at organisere alle fliserne under spillet.
Kortpladen har en udsparing i toppen, som er til opbevaring af fliseposen, der følger med Traders & Builders ekspansion.
Spillebræt og regler er placeret oven på indsatsbrøndene som et låg. Spillet kan lagres lodret og transporteres let, da det fuldt ud fylder spilboksen.
De tre bonusbakker giver mulighed for opbevaring af fire af de resterende udvidelser i en af ​​udvidelseskasserne, der er 19 x 13,7 x 6,8 cm.

Dette produkt består af en flad pakke med 4 Evacore plader. kræver montage, som er hurtig og sjov ved brug af almindelig PVA-lim. Detaljerede instruktioner er inkluderet i pakken.

169,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: