Volturnos, High King of the Deep

Model/varenr.: GW87-28

Han var den første af sin slags og er den sidste af Cythai, der stadig er i live. Alle Ionrach bøjer sig for ham, deres eneste anerkendte leder, den ældste og største af deres race. Han er Volturnos, High King of the Deep, og han har ubestridt autoritet ved Idoneths forsamlinger. Han rider til kamp på toppen af sin Deepmare Uasall og sender en bølge af stolthed gennem alle, der kæmper under ham. En leder med legendarisk status, og det siges, at ingen kan læse kampens gang bedre end Volturnos. Han bærer et sværd kendt som Astra Solus, der let skærer gennem rustninger og efterlader et flammende spor af selvlysende lys; og et skjold, der kan sluge fjendtlig magi og gøre den ugyldig - Volturnus er ikke tilfreds med at lede sine tropper fra lang afstand.

Dette plastsæt i flere dele indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Volturnus, High King of the Deep. Han er velforberedt på krig og bærer en pragtfuld, tung pladerustning - især er det værd at bemærke ben- og skulderbeklædningen, som strækker sig langt længere end hans egentlige skuldre og giver støtte til den enorme, brede kappe, som bølger udad og nedad og har Idoneth-symboler i kanterne. I sin højre hånd med handsker holder han Astra Solus, en ondskabsfuldt udseende savtakket klinge, og i den venstre holder han Cealith, the High King's Shield. Over hans glatbarberede hoved (komplet med øjenklap!) hænger højkongernes våbenskjold - et højt, majestætisk banner med udskårne Idoneth-symboler i metal og en stor juvel på en fremtrædende plads. Hans hest, Uasall, er en berømt Deepmare - et massivt, skællet væsen, hvis forben ender i enorme kløer, og hvis bageste halvdel deler sig i tre kraftige haler, der adskiller sig fra andre Deepmares ved sit større, gennemtrængende horn. En aelven-vejsten er inkluderet som en stemningsfuld detalje til basen.

Dette sæt består af 45 dele og leveres med en Citadel 60 mm rund base. Sættet kan også bruges til at samle en Akhelian King.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,127 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer