Valdor: Birth of the Imperium

Model/varenr.: GWBL3119

En Horus Heresy Characters-roman

Constantin Valdor er chef for kejserens Custodian Guard og blandt de tætteste af hans ledsagere. Da Unity-krigene nærmer sig deres afslutning, står han over for sin største udfordring, da mørke gerninger er nødvendige for at bane menneskehedens vej til stjernerne.


LÆS DEN, FORDI
Dyk ned i tiden omkring the Unification Wars, og opdag Constantin Valdors til tider usmagelige rolle i skabelsen af the Imperium of Mankind i denne enestående roman.


HISTORIEN
Constantin Valdor. Det er et navn, der frembringer billeder af heltemod, ære og uforlignelig pligt. For det er ham, der styrer viljen hos Legio Custodes, den mest værdsatte og dedikerede gruppe af elitekrigere. Han er kejserens sværd, hans skjold, hans banner, og han har ikke sin lige. Klædt i skinnende auramit og med næven knyttet om skaftet på sit Guardian Spear er han et bolværk mod alle fjender af tronen, indre som ydre.

Hen imod slutningen af Unity-krigene bliver Valdors mod og formål sat på prøve som aldrig før. Den gamle jords små krigsherrer og tyranner er så godt som besejret, og kejserens hære triumferer. Hvad skal der nu ske med det spirende Imperium og dets glemte soldater, dets Thunder Warriors og Unity-hære? En ny kraft er ved at rejse sig, en som vil overskygge alle andre og åbne vejen til stjernerne. Men forandringer på Terra er sjældent ublodige, og for at sikre fremskridt er det nødvendigt med mørkere gerninger.

Denne roman er i paperback, og er skrevet af Chris Wraight.

65,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,147 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: