Lord of Hubris

Model/varenr.: GW83-96

Lord of Hubris er fuldstændig forgabt i deres egen pragt, de er struttende påfugle, der går i kamp og højlydt forlanger, at fjendens bedste skal møde dem i en kamp. Dem der er tåbelige nok til at svare på denne udfordring bliver skåret i stykker i løbet af få sekunder, for disse mestre har finpudset deres klingearbejde til perfektion og ledsages kun af de mest elitære Slaaneshi-krigere.

Dette plastiksæt i flere dele bygger en Lord of Hubris, en yderst arrogant duellist med evner til at matche. Denne elegante kæmper svinger et fint udformet krumsværd i den ene handskede hånd, der er fejet til side fra det bare bryst i en klar gestus af udfordring. Skjoldet og den lette rustning er dekoreret med delikate trimme, Slaaneshs symbol og et hånligt skulpturelt ansigt - perfekt til en kriger af en sådan prestige - mens kvasterne på hovedtøjet svajer bag dem og spiller til teatret i den kommende duel.

Dette sæt består af 12 plastkomponenter og leveres med en Citadel 40mm Round Base. Denne miniature leveres umalet og kræver samling.

 

205,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,024 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: