Gloomspite Gitz: Squig Hoppers

Model/varenr.: GW89-44

Squig Hoppers springer vanvittigt i kamp, forårsagende kaos på alt, de kolliderer med. Hver Squig har et kaklende Grot, der klamrer sig på ryggen, slyngende vildt mod nærliggende fjender, da han forsøger forgæves at styre sin underlige ganger.

Squig Hoppers er uforudsigelige og mobile, der er i stand til at springe over terræn og fjendtlige enheder i stræben efter bytte. De er gode til at fange flygtende fjender eller jagte sårbare enheder i din modstanderens backline.

Squig ryttere, der har formået at overleve mere end et enkelt, voldsomt kortlivet kamp, ​​bærer Boingrot Bounderz loonhjelme og spider deres fjender med onde spidser.

Boingrot Bounderz er mobile og dødbringende frontlinjenheder. De er hurtige nok til hurtigt at sætte sig i bekæmpelse -fjenderne kommer hurtigt til kort mellem bidende Squigs og stabs med deres Pokin' Lances.

Dette sæt bygger 10 Squig Hoppers eller 10 Boingrot Bounderz, og indeholder et stort udvalg af muligheder for tilpasning. Hoveder, våben, ryttere og squigs er alle udskiftelige, hvilket betyder, at ingen to modeller behøver at se ens ud, selv i den største hær.

Dette kit leveres i 140 komponenter og indeholder 10 x 32 mm runde baser.

315,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,222 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer