Teacher Specialization Deck

Model/varenr.: FSWF36

Disse specialiseringsdæks giver GM'er og spillere en sjov og nem måde at styre karakter- og NPC-talenter ved spilbordet. Nye og erfarne spillere vil sætte pris på disse praktiske referencekort, og GM'er vil elske at kunne holde handlingen i gang i deres rollespil. Du får teksten til dine talenter lige ved hånden, hvilket giver dig frihed til at fokusere på udfordringerne, mens kunst for hvert talent fordyber dig endnu dybere i Star Wars-universet.

Efter opløsningen af Jedi-ordenen, hvordan kan en Consular, der er vidende om Kraften, være til fordel for galaksen? Teacher specialiseringen tilskynder den lærde til at gøre noget proaktivt med den viden: videregive det til en anden. En dygtig lærer formidler ikke bare deres elever deres færdigheder; nej, de arbejder for at forbedre de medfødte evner hos alle der vil lære af dem. Når man arbejder med en sådan mentor, er en studerende i stand til at nå langt større højder, end de ville alene. Mens nogle Teachers stadig bruger en mere formel skole, vil mange lige så godt gøre en mose eller et fragtskib til et improviseret klasseværelse.

Hvert Specialization Deck indeholder:

  • 2 cover kort (inklusiv en reference gide)

  • 20 talent kort

Dækket er ikke et selvstændigt produkt, og kræver en Force and Destiny Core Rulebook for at kunne bruges fuldt ud.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 1 x Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

99,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,05 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: